Meditatie- en dansvakantie “Bewust-er-Zijn”

Dans de Rijkdom en de Vrijheid die deel uitmaken van jou Vrije aard.

Samen met Digna Schenk geef ik een retraite, waarin we de stilte, eenvoud en ruimte die we in de meditatie vinden, in beweging brengen in de dans.

  • ervaar jou natuurlijke openheid
  • maak contact met je vrije aard
  • dans je vreugde, je blijheid en openheid op een geaarde, contactvolle manier

De grond van ons bestaan is vrij, open, contactvol en liefdevol. Dit is hoe we van nature zijn. We ervaren dit niet altijd doordat we meestal een beperkte blik op onszelf en het leven hebben. Het goede nieuws is nu dat je je vrij gemakkelijk met je Vrije aard kunt verbinden en dat is precies wat we tijdens deze Biodanza en Mediatie retraite gaan doen.

Door middel van bepaalde visualisatie oefeningen, korte meditatie oefeningen en Biodanza zullen we de Rijkdom die binnen in ons woont ervaren en vorm geven. Een prachtige manier om thuis te komen in de diepte van jezelf. Om heel geaard je lichtheid te leven in je dagelijkse leven.

Alle visualisatie en meditatie oefeningen vinden hun oorsprong in de Zijnsoriëntatie. Ze zijn gemakkelijk te volgen en brengen diepe verandering in teweeg. De dans in deze week is gebaseerd op de Biodanza en heeft een mooi integrerend vermogen om dat wat je in de meditatie hebt ervaren in de dans tot leven te brengen.

Om aan deze retraite deel te nemen vragen we van je dat je geïnteresseerd bent in jezelf en jouw kwaliteit van leven wilt verhogen. Ervaring met Biodanza, Zijnsoriëntatie of meditatie is gewenst.

Praktische info

Data: maandag 13 juni tot en met vrijdag 17 juli 2015.

Tijd: Op maandag ochtend starten we om 10 uur met de inschrijving, om 11 uur is het openingsritueel. Op vrijdag is om 15 uur het afsluitende ritueel.

Locatie: De Uelenspieghel, Winkelstaag 5 te Uffelte (Drenthe)
Uffelte is gelegen in een prachtig bos/duingebied waar je heerlijk kunt wandelen en er is een natuurlijk meer waarin je kunt zwemmen op loopafstand.

Investering
Bij betaling voor 1 juni 2015 is de bijdrage 495 euro pp. Bij betaling na 1 juni 2015 is de bijdrage 555 euro pp. Mocht je gebruik willen maken van een eenpersoonskamer dan komt er nog 30 euro bij op de totaalprijs.

Voor bedrijven gelden de volgende bedragen: bij betaling voor 1 juni 2015 is een bedrag van 599 euro pp verschuldigd. Na die datum 672 euro pp.

Er bestaat ook de mogelijkheid om te kamperen. Dit is niet van invloed op de bijdrage.

Inlichtingen en aanmelden
Voor informatie of aanmelden kun je bellen met Digna (06-45826724) of Peter (06-51892100) of een e-mail sturen.

Meenemen
Naast je persoonlijke spullen vragen wij of je beddengoed en handdoeken mee wilt nemen (je kunt dit tegen kleine vergoeding ook huren van de Uelenspieghel).

Tevens vragen wij je een yogamatje mee te nemen, een mediatiekussen, een notitieboekje en schrijf of tekenmateriaal.

Houd ook de weersverwachting in de gaten. Indien er regen voorspelt wordt, neem regenkleding en een extra warme trui mee!

Wandelschoenen zullen zeker van pas komen.

Heb je het snel koud, neem dan een dekentje mee om jezelf tijdens de mediatie lekker warm te houden.

Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden en de algemene afspraken met de annuleringsregeling van toepassing.