Inspiratiedag non-duale blik

Werkelijk waarnemen is bevrijdend.
Elk moment is open, vrij en fris.
Er kleeft niets aan van een verleden of een geschiedenis.

De werkelijkheid zoals die zich elk moment aandient is open, vrij en fris. Er kleeft niets aan van een verleden of een geschiedenis. De werkelijkheid is schoon, onbevangen, ruim. Om de frisse aard van de werkelijkheid te leren kennen is het van belang dat we onze normale dagelijkse oriëntatie op ‘iets daar’ leren omdraaien. We blijven ‘precies hier’. Dan kan de vrije aard van de werkelijkheid zich tonen. We herkennen de werkelijkheid zoals deze van nature is.

Dit herkennen is heel eenvoudig. Het is heel eigen aan ons, het is zelfs intiem om vanuit ‘precies hier’ aanwezig te zijn. Al het op weg gaan (naar een plek waar je gelukkiger, blijer, of succesvoller zou zijn) stopt. Je komt thuis in hoe het is, vreugdevol en rauw tegelijkertijd. Vanuit Zijn gezien, blijken beiden van dezelfde kwaliteit gemaakt. We kunnen rusten in ‘precies hier’.

Dit is weldadig. Ons hart is open naar alles, zonder ook maar iets buiten te sluiten. De Rijkdom van Zijn wordt wakker en is inclusief alles.

Ben je nieuwsgierig en wil je leren om je blikrichting om te draaien en vanuit ‘precies hier’ waar te nemen? Meld je dan graag aan bij Digna.

We laten ons voor deze studiedag inspireren door het boek ‘Zie, je bent al vrij’ van Hans Knibbe. Voor aanvang van de dag vragen we je om een paar hoofdstukken te bestuderen. Op de dag zelf zullen we daar een praktisch vervolg aan geven.

Na deze dag zijn er nog 3 studiedagen. Samen vormen ze een geheel.

De data van deze studiedagen zijn: 15 en 16 februari 2019 en 3 mei 2019.

Praktische informatie:
Datum:15 december 2019
Vervolg data 15 en 16 februari en 3 mei 2019

Locatie:
Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 te Amsterdam.Goed bereikbaar met OV, gratis parkeren op zondag.

Investering:
65 euro voor een losse dag
200 euro voor alle vier de dagen

Aanmelden en Informatie
Je kunt je opgeven via Digna of 06-45826724

Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden en de algemene afspraken met de annuleringsregeling van toepassing.