Site map    de Zilverster
06-51892100
Bellen met Skype™
   
 
 
 
   
   
 
<p class="warning">You need Adobe Flash Player to watch this video.<br><a href="http://get.adobe.com/flashplayer">Download it from Adobe.</a></p>
 
   
   
 

Nieuwsbrief Schrijf je in op de nieuwsbrief.

 
   
 
   
 

Welkom op de website van de Zilverster voor begeleiding, coaching en trainingen op het gebied van zingeving, functioneren in werk en privé, stressma­nagement en herstel van burnout door het plegen van roofbouw.

Bewustzijnsontwikkeling staat centraal omdat dit de sleutel is tot inspiratie, kracht en levenslust. Door dit te verbinden met psychologische begeleiding kun je dit integreren in je werk, je relaties en je leven en die tot vervulling brengen.

Peter Hofstee

Peter Hofstee is geregistreerd als Zijnsgeoriënteerd begeleider en CSR burnout coach. Hij is aangesloten bij de BvZB (Beroeps­vereniging van Zijnsgeoriën­teerde Begeleiders)

Zijnsgeoriënteerd begeleider/coach

Wat ik mensen gun is dat ze zichzelf leren kennen, realistisch worden over hun kwaliteiten, passies en valkuilen, dat ze het lef hebben om aan zichzelf te twijfelen én hun passies vorm te geven.

CSR Centrum

Cursussen

Ma.avond oneven weken: Meditatie in beweging.
Start 9 september 2013

 

Laatste inspiratie: Begeleide meditaties op TalkShoe.
Laatste publicatie: Tijdgebrek kan feestdagen verpesten.
Laatste boekbespreking: Voorbij de leegte.

Nobco aangesloten coach

NieuwsbriefSchrijf je nu in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste diensten en activiteiten van de Zilverster.
Live Bookmarks RSS feed XML protocol Lees de laatste artikelen en wijzigingen via de RSS feed.

Welkom